Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>

sr-invest d.o.o.

Domov
A+ R A-

Pregled E-trgovine

i-Store (spletna trgovina) je celovita programska rešitev e-trgovine z enostavnim vmesnikom za uporabo, ki vam omogoča, da začnete prodajati na spletu takoj. Njena značilnost je prilagajanje podjetjem vseh velikosti, od majhnih trgovin z enim izdelkom do velikih trgovin z vsemi funkcijami on-line trgovine. Trgovina je zasnovana izredno prožno, njena uporaba pa je enostavna. iStore košarica je opremljena z najnovejšo tehnologijo spletnega elektronskega poslovanja, kot so en klik do nakupa, oglaševalski modul, stanje zalog, statistika obiskanosti in podobno.

Glavni cilj iStore košarice je nenehno izpopolnjevanje in nadgrajevanje. Svoje naročnike neprestano obveščamo o novih storitvah trgovine in jim posredujemo vedno sveže informacije, ki služijo izboljšanju njihove trgovine.

Preprosta uporaba in učenje z e-trgovino iStore

Poleg tehnične podpore in obsežne dokumentacije, ki jo prejmete, lahko vedno dobite nasvete o upravljanju z določenimi funkcijami. Aplikacija je enostavna za uporabo, saj potrebujete le osnovni tečaj o upravljanju in dodajanju artiklov, ter izvedbi naročil. Pripravimo vam celotno programsko shemo in vas podučimo, kako se upravlja s celotno spletno trgovino.

Povečajte prodajo

Zmogljiva prodajna in promocijska orodja, vam omogočajo pritegniti kar največ pozornosti različnih skupin kupcev. Ponudijo lahko vse, kar je potrebno, da se kupec ponovno vrne! Spletna trgovina, je primerna za pravilno indeksiranje iskalnikov, na voljo pa so vam vsa potrebna orodja za konfiguracijo postavk za pravilno poizvedbo.

Številna plačila in različne metode dostave

Trgovina ponuja veliko priljubljenih plačilnih sredstev in dostavnih metod (hitra pošta, dostava po povzetju, PayPal, Google Checkout idr.).To je mogoče povezati z vsemi sistemi brez kakršnih koli težav.

Plačila s sistemom EON MEGAPOS

Ponujamo izvedbo možnosti plačevanja s plačilnimi karticami preko sistema EON MEGAPOS, ki je pisan na kožo vsem, ki imajo lastno spletno mesto za poslovanje s končnimi potrošniki in želijo možnost spletne prodaje vpeljati na enostaven način, ter pri tem obdržati popoln nadzor nad plačilnim delom. preberite več...

онлайн фильмы

Kontakt

SR INVEST d.o.o.
Polica 171
1290 Grosuplje

www.sr-invest.si

info@sr-invest.si